20.yıla özel gece

Eskişehir’in başarılı kadın kuaförü Bülent Duruk, meslek hayatının 20.yılını Gaga’da düzenlediği bir organizasyonlar kutladı.

GÜNDEM 09.01.2021, 16:36 09.01.2021, 16:40
20.yıla özel gece

Bülent Duruk’un kendisini yıllardır yalnız bırakmayan ve dostları olarak nitelendirdiği kişilere vefa gecesi adıyla düzenlediği gece, bugünlere geliş hikâyesini anlattığı özel röportajla başladı. Bazı dostları ve annesinin sürpriz görüntülü mesajlarının yayınlanması üzerine yaşanan duygusal anlarla devam etti.

1989 yılında çocuk yaşta mesleğe başlayan ve 20 yıldır profesyonel olarak bu sektörde hizmet veren Bülent Duruk gecede yaptığı açılış konuşmasında işin sırrının kadın ruhunu dinlemekte ve kadını anlamakta olduğunu belirtti. Ekip ruhunun da önemine değinen ve ekipçe sonuna kadar kendilerini geliştirmeye devam edeceklerini belirten Duruk, kendisine bugüne dek destek olan herkese teşekkür etti. Konuşmasının ardından Bülent Duruk ve Asu Baran’a Gencer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Gencer ve Hadiye Tambova tarafından plaket takdim edildi. Bu muhteşem geceye Bülent Duruk’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailesi ve dostları yoğun katılım sağlarken, Kerem Aksen ve Özkan Uçar canlı performanslarıyla geceye renk kattı. 20. Yıl kutlama pastasının kesiminin ardından Bülent Duruk, ekibi ve davetliler gece boyunca doyasıya eğlendi.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık