BÜYÜKERŞEN KIYDI, ALTAY SAHNE ALDI

Serdar ve Nilüfer Erkasap’ın kızları Pelin Erkasap ile Gül ve Harun Yesin’in oğulları İbrahim Yesin Anemon Grande Otel’de aşk dolu bir düğünle “evet” dedi.

GÜNDEM 11.09.2022, 13:13 11.09.2022, 14:10
BÜYÜKERŞEN KIYDI, ALTAY SAHNE ALDI

Eskişehir’in önde gelen isimlerinin katıldığı gösterişli organizasyonda çiftin çevresi ve dostları da yalnız bırakmadı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği düğünde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen güzel çiftin nikâhını kıydı. Büyükerşen, evlenme cüzdanını teslim etmeden önce evlenen genç çifte verdiği tavsiyeler ile büyük ilgi çekti ve misafirlerden büyük alkış ve beğeni topladı. Mutlu çiftin nikâh şahitliklerini meslek hayatlarında örnek aldıkları isimler yaptı. Bol eğlenceli, doğal bir konseptte ve adeta konser tadında bir düğün yaşatan organizasyon renkli anlara sahne aldı. Aşk dolu genç çift, Historia de Un Amor şarkısıyla ilk danslarını etti. Ardından sahneye başarılı şarkıcı Altay’ın çıkmasıyla muazzam ve eğlence dolu anlar yaşandı. Balayı için Kıbrıs’a gitme planlarının olduğunu söyleyen çift sözlerine en özel günleri olduğunu da ekledi.

Anemon Grande Otel’de gerçekleşen muhteşem düğüne, başta Yılmaz Büyükerşen olmak üzere protokolden ve Eskişehir’in önde gelen isimlerinden birçok kişi katıldı.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık