ETO, geleceğe değer katan liderleri ödüllendirdi

Eskişehir Ticaret Odası, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi kategorilerinde en yüksek vergiyi ödeyen, ETO üyesi olarak 50. yılını tamamlayan ve belirlenen kategorilerde geleceğe değer katan iş insanları için ödül töreni düzenledi.

GÜNDEM 08.01.2021, 16:32
ETO, geleceğe değer katan liderleri ödüllendirdi

ETO Vehbi Koç Kongre Merkezi Salonu’nda düzenlenen programa; T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal, Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Emine Nur Günay, Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Metin Nurullah Sazak, Dr. Arslan Kabukçuoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Faik Önder, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Geleceğe Değer Katan Liderler ödüllerine; Odunpazarı Modern Müze (OMM) kurucusu koleksiyoner Erol Tabanca, ALBILA Serum Biyolojik Ürünleri Genel Müdürü Sedef Fatoş Korkmaz, ETİ Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, Alp Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Alpata ve Eskişehir’de faaliyetlerini sürdüren ARÇELİK Buzdolabı Fabrikası layık görüldü. Ödül töreninin ardından program sona erdi.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık