GELENEKSEL GECEDE BULUŞTULAR

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın, 30’uncu geleneksel gecesi Kentpalace'ta görkemli bir organizasyon ve yoğun davetli katılımıyla gerçekleşti.

GÜNDEM 25.12.2022, 13:30 25.12.2022, 14:11
GELENEKSEL GECEDE BULUŞTULAR

Görkemli geceye Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Çuhadar, Eskişehir CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, SGK İl Müdürü Güven Kısa, Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, Baro Başkanı Mustafa Elagöz , İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Orkun Kılıç ve vergi dairesi çalışanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Gecede açılış konuşmasını Eskişehir Mali Müşavir Odası Başkanı Ersin Karakoç yaptı. Ersin Karakoç” Meslek örgütü olarak 2023 yılını karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde ülke ekonomisinde ve piyasalarda yaşanan sıkıntılara rağmen bilim ve teknoloji alanında müthiş bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. Mesleğimiz bu dönüşüm sürecinden fazlasıyla nasibini almakta, yaşadığımız bu süreçte bizleri hep daha fazla çalışmaya zorlamaktadır. Bu anlamda her yıl olduğu gibi bu yıl da çok çalıştık ve çok yorulduk. 2023’e sayılı günler kala bugünde eğleneceğiz ve moral depolayacağız. ’Gelecek bizim’ diyerek zor geçen bir yılın yorgunluğunu atacağımız bu gece, yeni yıl için umut olsun.” diyerek konuştu.

Mali Müşavirlik’in zor bir meslek olduğunu vurgulayan TÜMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ise “Zorlu bir meslek yürütüyoruz ve gerçekten çözülmesi gereken sorunlarımız var, bunlarla hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu anlamda bu akşam düzenlediğimiz 30. Geleneksel gecemiz çok kıymetli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hepimiz daha aydınlık bir 2023 yılı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen adına ise vekili ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Nihat Çuhadar konuşma yaptı. Çuhadar” Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet’te, Muhasebeciler ve Mali müşavirler olarak kutsal bir görev yapıyoruz. Bu anlamda ülkeye meslek grubu olarak sunduğumuz katkılarla zor görevleri başaracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki yıl için de herkese mutluluk, sağlık ve güzel günler dilerim” diye konuştu.

Programda son konuşmayı yapan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'de “ Bu yıl hem Dünya hem de Türkiye için kötü geçen bir yıldı. Ama ben sizler kötü yılı bitirirken teşekkür etmek istedim. Çünkü her şeye rağmen yaptığınız çalışmalar ve emeklerinizle birlikte bu ülkede çarkların dönmesine katkı sağladınız. Biliyorum ki çözülmesi gereken sorunlarınız var. Bazı sorunların çözülmesi için benim de mensup olduğum TBMM’nin rol üstlenmesi lazım. Bugüne kadar birçok temsilci ile sizlerin sesi olmak adına gayret gösterdik. Bundan sonra da yine bizlere göstereceğiniz doğrultuda sorunlarınızın çözümü için TBMM çatısı altında sizler için elimizden ne geliyorsa bu katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Hepinize güzel bir yıl diliyorum. “ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayacak olan kişilere protokol üyeleri tarafından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı takdim edildi.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık