Hadise ile Icardi Aşk mı Yaşıyor?

Son zamanlarda aşk hayatında yaşanan sorunlarla gündemden düşmeyen Hadise durdu durdu ve bombayı patlattı. Ünlü şarkıcının Galatasaray'ın Arjantanli yıldızı Mauro Icardi'yle aşk yaşadığı iddia edildi.

GÜNDEM 02.02.2023, 21:34 02.02.2023, 22:00
Hadise ile Icardi Aşk mı Yaşıyor?

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Ebru Şancı'nın iddiasına göre Galatasaray'ın son oynadığı maçı izleyen Hadise, karşılaşmaya İcardi için gitti. Şancı "Hadise, geçen haftalarda İcardi'den hoşlandığını, tanışmak istediği sinyalini veriyor. Hadise'yi daha önce bir maçta görmemiştik. Maçta da çok eğleniyor" dedi.

Galatasaraylı olduğu bilinen ünlü şarkıcı Hadise, takımın son karşılaşmasında izlemeye gitti. Hadise, maçı arkadaşlarıyla birlikte tribünden izledi.  Hadise, maçta galibiyet sevincini meslektaşı olan Simge’nin "Aşkın Olayım" şarkısını söyleyerek yaşadı. İcardi gol attıktan sonra Hadise'nin attığı bakış sosyal medyada aşkın ispatı olarak gösterildi.

Maçta galibiyet sevincini Instagram hesabından yayınlayan Hadise’nin tribün görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca "Yeni sevgilisi futbolcu mu?" yorumlarına neden oldu.

 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık