JCI DERNEĞİ LİDERLİK ZİRVESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Derneği, Türkiye'nin Güz Zirvesi 14- 16 Ekim tarihleri arasında Eskişehir'de Anemon Grande Hotel'de gerçekleşti.

GÜNDEM 16.10.2022, 14:00 16.10.2022, 15:50
JCI DERNEĞİ LİDERLİK ZİRVESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

JCI Derneğinin 'Liderliğin Gelmişi Geçmişi' temasıyla  Eskişehirde gerçekleştirdiği organizasyona Akademisyen, yazar Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve ABD'li Küresel Girişimci,Next Metal CEO'su Benton H. Wilcoxon konuşmacı olarak katıldı ve katılımcılara liderliği tüm yönleri anlattı.Hem Ülkenin dört bir yanından katılım sağlayan üyelerin bir araya geldiği hem de alanında önemli isimlerin söyleşileriyle Eskişehirlilere verimli dakikalar yaşatan organizasyon örnek oldu.

JCI Eskişehir Başkanı Av. Oytun Süllü ise konuşmada bulunarak "Genç lider ve girişimciler derneği olarak tanımladığımız derneğimizin gerçekleştirdiği güz zirvesini  şehrimizde gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Özellikle gençleri olumlu yönde değişimler yaratmaları için motive eden ve liderlik yönlerini güçlendirmeye yönelik yaptığı çalışmlarla uluslararası alanda başarılara imza atan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nin bu büyük organizasyona Eskişehir'de ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz."dedi.

Anemon Grande Hotel'de gerçekleşen etkinlikte ayrıca eğitim ve atölye çalışmaları, münazara ve topluluk önünde konuşma yarışmaları yapıldı.İki gün boyunca süren etkinlik sonrasında verilen After Party'de Kemal Doğulu ve Suat Ateşdağlı dj performansları ile yüksek coşku yarattılar. 

14-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen JCI Türkiye Güz Zirvesinde etkinliklerin bitiminin ardından gala gecesi yapıldı. JCI ailesinin coşku ve heyecanla  karşıladığı  süper gecede unutulmaz dakikalar yaşandı.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık