KAFALARI KARIŞTIRDILAR

Hande Erçel'den 'Kerem Bürsin ile barıştılar' iddialarına yanıt: Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in barıştığı konuşulurken Erçel, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaparak ""Hayatımda kimse yok" dedi.

GÜNDEM 12.11.2022, 16:52 12.11.2022, 17:11
KAFALARI KARIŞTIRDILAR

Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda bir kafede hayranları tarafından görüntülenmişti.Görüntülenen bu durum güzel ikilinin hayranları tarafından, 'barıştılar' iddialarının ortaya atılmasına sebep olmuştu.

Bürsin'in basın mensuplarının, "Hande Erçel ile yeniden barıştığınız konuşuluyor. Barışma oldu mu? Yeniden bir aşka başladınız mı?" sorusuna, "Şu anda o konuya hiç girmeyelim." diyerek barışmayı yalanlamaması dikkat çekmişti.Tüm bunların ardından Hande Erçel, aşk iddialarını ile ilgili  açıklama yaptı. Objektiflere takılan güzel oyuncu, gazetecilerle konuştu.

"Hayatımda kimse yok"

Hande Erçel, eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştığı iddialarını "Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim." sözleriyle yalanladı. Erçel, bir mekanda Bürsin'le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise "Çok ciddiye almamak gerek." açıklamasında bulundu.

Otomobilinin değeri 3 milyon TL 

Yeni bir araç aldığı da görülen ünlü ismin otomobilinin değerinin, yaklaşık 3 milyon TL olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık