"KULİSİMDEN ÇIKMAZDI"

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Son derecede çirkin iddialarda bulunan Erbil, Çağla Şıkel için "Kulisimden çıkmazdı" dedi.

GÜNDEM 01.02.2023, 16:46 01.02.2023, 17:23
"KULİSİMDEN ÇIKMAZDI"

Geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel'in programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı ünlü sunucu hakkında deprem etkisi yaratacak sözler sarf etti.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Mehmet Ali Erbil, ünlü mankeni vefasızlıkla suçladı. "Programına gittim, çünkü para aldım" diyen Erbil, ünlü mankenin eski günlerden bahsetmemesine çok bozulduğunu söyledi. Ardından 'Söylemezsem Olmaz' programında canlı yayına bağlanan Mehmet Ali Erbil, açıklamalarıyla hayret ettirdi. "Şıkel şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu"dedi.

ÇAĞLA'YA YAZIKLAR OLSUN

Çağla Şıkel'in Çarkıfelek yarışmasında hosteslik yaptığını saklaması hakkında  "O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarlardı.Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Çağla kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın. Çağla’ya Yazıklar olsun. " diye sözler sarf etti. 

Mehmet Ali Erbil'in olay yaratan sözlerinin ardından tüm gözler Çağla Şıkel'e çevrildi.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık