OLAY YARATAN PERFORMANS, OLAY YARATAN STİL

Ünlü Pop ikonu Hande Yener “İyi Ya “adını verdiği konser maratonuna hızını kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde The Jolly Bodrum ve ardından Ağva belediyesi tarafından düzenlenen festivalde sahneye çıktı. Türkiye’nin en güçlü yorumcularından biri olan Yener sahne performansı ile büyüledi.

GÜNDEM 14.08.2022, 14:14 14.08.2022, 14:47
OLAY YARATAN PERFORMANS, OLAY YARATAN STİL

Konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni hit şarkısı “İyi Ya” ile   yaptı. Yener’in “İyi Ya “şarkısına, muhteşem koreografisine eşlik eden 10 dansçısı ile beraber olan açılış şovu "Kraliçe’den Büyük Şov" dedirtti.

Türk pop müziğinin en stil ikon kadın sanatçısı olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Hande Yener iki konserindeki stylıng çalışması, kendi imzasını taşıyor. İki konserinde de  kendi tasarım ekibinde olan Erkan Mercan tarafından yapılan (headpiece) kafa takılarıyla ilgi odağı oldu. İlk konserinde boynuzlu bir kafa takısı kullanırken ikinci konserinde taktığı kafa takısına” Emsalsiz kraliçe taçlandı” yorumları yapıldı.

Yaz aylarının en çok tercih edilen sanatçısı olan ve konser rekoru kıran Yener, Ağva konserinden sonra  The Beach Alaçatı'da  vereceği konser için çeşmeye hareket etti.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık