ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERİN HAYATLARINA DOKUNUYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Tepebaşı Belediyesi tarafından Anemon Otel’de yemek düzenlendi. Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) iş birliğiyle hayata geçirilen Eskişehir Montaj Atölyesinin, özel gereksinimli öğrencileri ve öğrencilere iş imkânı sağlayan firmalar buluştu. Gerçekleşen yemek programına Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli’de katılım sağladı.

GÜNDEM 02.12.2022, 16:01 02.12.2022, 16:28
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERİN HAYATLARINA DOKUNUYOR

Programda 7 Nisan 2022 tarihinde TRT ekranlarından yayınlanan ‘İyilik’ adlı belgesel gösterime sunuldu. Ardından Özel Montaj Atölyesi Özel gereksinimli olan öğrencilerden Gülşah Temizyürek sahneye çıkarak “ Benim e başlamamı sağlayan herkese ve özellikle de Başkan Ahmet Ataç’a çok teşekkür ederim. İş yerinde o kadar güzel vakit geçiriyorum ki… Sabah erkenden kalkıp hazırlanıyorum, kendi alışverişimi kendim yapıyorum. Bunlar benim için çok özel duygular. Tüm arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız Ahmet Başkanım, sizi çok seviyorum. “diye konuşarak herkesle duygularını paylaştı.

Özel gereksinimli bir çocuk annesi olan Zeynep Birdal ise “Ben özel gereksinimli bir çocuk annesiyim. Oğlum Tepebaşı Belediyesinde eğitim aldı ve orada çalışmaya başladı. Ahmet Ataç Başkanımıza ve işverenimiz Hakan Kılıç’a çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın özveriyle çalışmasını, kendilerini ifade etmesi bir anne olarak gurur verici. Hepinize çok teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların bitiminin ardından Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç sahneye çıkarak günün anlam ve önemi ile ilgili konuştu. Ahmet Ataç” Çok değerli kardeşim Nadir Küpeli ve onunla birlikte bu projeye destek veren tüm firmalara çok teşekkür ederim. Biz bu kıymetli projeye ‘Baycan’ fabrikası ile başladık ve sonra çoğu firma bizlere destek olmaya başladı. Bu öyle bir ulvi iş ki yaptığınızda ve gece kendinizle baş başa kaldığınızda “iyi ki” diyorsunuz. “ dedi. Ayrıca Ahmet Ataç bu proje sayesinde çok sayıda gencin piyasada çalışmaya başladığını söylerken “Ailemizle çocuğumuzla işveren fabrikalarımızla büyük bir aile oluşturduk ve emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. ”diye söyledi.

Ahmet Ataç projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Sonrasında Engelliler Montaj Atölyesinde eğitim alan kişiler Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç’a çiçeklerini takdim etti. Ardından öğrenciler tarafından Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’ye çiçek takdim edildi.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık