SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK

Maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla 2016 yılından itibaren taşıma ve lojistik sektöründe 4 lokasyonda hizmet veren Lokman Koçaslan Otomotiv, Eskişehir’de Kia yetkili satış ve servis merkezini hizmete sundu. 

GÜNDEM 22.09.2022, 22:01 04.11.2022, 21:45
SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK

Lokman Koçaslan Otomotiv’i sektörün lider firmalarından biri yapmayı hedeflediklerinin altını çizen Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “Tüm dünyada ve Türkiye’de oldukça başarılı satışlara ve yüksek müşteri memnuniyetine sahip olan Kia’yı Eskişehir ve çevre illere daha fazla tanıtmak ve pazar payını arttırmayı hedefliyoruz. Kia markasının yenilikçi, zamanının ötesinde tasarım ve yüksek kalite anlayışını maksimum müşteri memnuniyeti ilkemiz ile birleştirerek bunu müşterilerimize sunuyoruz” dedi.


 

HEP DAHA İYİSİNE

Türkiye’de satış ve satış sonrası hizmet kalitelerini arttırarak bayi ağı ile birlikte büyümeye devam etmeyi planladıklarının belirten Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, “Genel bakış açımız, ‘En iyi diye bir şey yoktur, hep daha iyisi vardır’ noktasından hareket etmek. Temsil ettiğimiz markaların doğrularıyla kendi doğrularımızı birleştirmeye devam ederek, sektörün ihtiyaçlarına en uygun ve geçerli çözümleri bulan, kalite ve müşteri odaklı bir şirketiz” diye konuştu.

FAYDA YARATACAĞIZ

Otomotiv Genel Müdürü Ersel İşcan, “Bizim için en önemli hedeflerden biri müşterilerimizin eksiksiz bir hizmet almalarını sağlamak. Bu nedenle satış ve satış sonrası hizmetlerimizin kalitesine büyük bir önem vermekteyiz. Yüksek hizmet kapasitemizi maksimum müşteri memnuniyeti ilkemizle birleştirerek ülkemiz ve müşterilerimize sağladığımız katma değer ile toplam fayda yaratmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

YOĞUN KATILIM

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış törenine şehrin önde gelen isimlerinin yanı sıra Ünlü sanatçı Mithat Körler ve protokolden Vali Yardımcısı Salih Altun ve ETO Başkanı Metin Güler’de iştirak ederek hem sektör ile ilgili düşüncelerini aktardılar hem de Kia Otomotiv’e hayırlı olsun dileklerini ve tebriklerini ileterek konuşmalar gerçekleştirdi.

 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık