Sevgililer Günü'ne özel hediye önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, çiftler birbirlerine hediye almak için arayışa girdiler. Aklına hediye fikirleri gelmeyen Followlife okurları için birbirinden farklı hediye önerilerini derledik.

GÜNDEM 10.02.2021, 11:56 09.03.2021, 11:27
Sevgililer Günü'ne özel hediye önerileri

Kadınlar için alınabilecek hediye önerileri:

Parfüm; her zaman ilk akla gelen hediyelerden olan parfüm, kokunun hafızada en çok kalan etki olması nedeniyle tercih edilebilir. Özellikle sevgilinizin kullandığı bir parfümü ya da ona yakışacak farklı bir parfüm almak mutlu edecek bir hediye olabilir.

Fotoğraf albümü; birlikte geçirilen zamanların dondurulduğu fotoğraflar bir araya getirilerek ölümsüz bir hediye tercih edilebilir.

Kolye, bileklik, yüzük gibi takılar; kadınların severek kullandığı takılar, bu özel günde de beğeneceği ve kullanmaktan keyif alacağı hediye olabilir.

Müzik kutusu; hem nostaljik hem de romantik olan müzik kutusu, romantizmi seven kadınar için mükemmel bir hediye olabilir.

Solmayan gül; çiçek hediye etmek isteyenler için kalıcı bir çiçek olan solmayan gül, yıllar boyunca solmadan kalabiliyor. Son yıllarda favori hediyelerden olan solmayan gül, sevgilinizi çok etkileyebilir.

Çanta, cüzdan, kemer gibi aksesuarlar; kadınların tutkusu olan çantalar vb.aksesuarlar bu özel günde de tercih edilebilir.

Erkekler için alınabilecek hediye önerileri:

Kol saati; erkeklerin en çok kullandığı aksesuar olan kol saati, Sevgililer Günü için de zevkli bir hediye olabilir.

El işi bir hediye; kendi ellerinizle yapacağız el işi bir hediye, oldukça romantik ve özel bir hediye olabilir. Atkı, bere, kazak gibi kendi öreceğiniz hediyeler, sevgilinizin kalbinde ayrı bir yer tutabilir.

Teraryum; erkekler için genelde çiçek hediyeleri tercih edilmezken son yıllarda teraryumlar oldukça tercih edilmeye başladı. İçini kendiniz yapacağınız bir teraryum ev ve ofise konulabilecek harika bir hediye olabilir.

Forma; birçok erkek başta futbol ya da basketbol olmak üzere pek çok farklı spor dalındaki takımları destekliyor. Sevgilinize tuttuğu takımın formasını almak onu çok mutlu edebilir.

Fotoğraf albümü; fotoğraflar kolajlarından oluşan fotoğraf albümü kadınları olduğu kadar erkekleri de çok mutlu edecek bir hediye olabilir.

Teknolojik hediyeler; eğer teknolojiyle çok ilgilenen bir sevgiliniz varsa ve almak istediği bir teknolojik ürüne bakıyorsa, onu sizin alıp hediye etmeniz harika bir sürpriz olabilir.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık