'UMUT' HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şubesi’nden, bursiyer öğrencilerin eğitim fonu yararına Yeni Yıl Kermesi düzenlendi.

GÜNDEM 19.12.2022, 17:49 19.12.2022, 18:20
'UMUT' HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şubesi, eğitim bursu yararına Atila Özer Karikatürlü Evde Yeni Yıl Kermesi açılış töreni gerçekleştirdi. Kermeste, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği bursiyerleri, üyeleri ve bağışçılarının el emeği ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kermesin açılış törenine, Tepebaşı Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eskişehir İl Müdür Yardımcısı Dilek Çamursoy, Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Şen, Şube üyeleri ve bağışçılar katıldı.

TÜKD Eskişehir Şube Başkanı Ecz. Nuran Yenilmez ise açılışta konuşarak, kermesin gelirinin tamamının burs fonuna aktarılacağının altını çizerek “ 70 bursiyerimiz, üyelerimizin ve bağışçılarımızın katkıları ile açmış olduğumuz kermeste yılbaşı alışverişini tüketim çılgınlığına döndürmeden, emek emek ortaya çıkarılmış ürünlerle sevdiklerinizi mutlu edin sloganı ile bu kermesi düzenliyoruz” dedi. Yenilmez, konuşmasında TÜKD yılbaşı bağış kartlarına da dikkat çekerken ” Bu yıl sevdiklerinize üniversite öğrencisi bir genç kızın eğitimine destek olarak umudu hediye edebilirsiniz.” diyerek ziyaretçilere teşekkür etti.

 TÜKD ESKİŞEHİR ŞUBE BAŞKANI- NURAN YENİLMEZ

Espark Alışveriş Merkezi önünde yer alan Atila Özer Karikatürlü Evde 19-21 Aralık tarihleri arasında açık olacak kermesi 10.00- 18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık