Pandemide Sevgililer Günü için gidilecek yerler

Aşkın ve sevginin kutlandığı Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da çiftler tarafından kutlanacak. Followlife okurları için Türkiye’de Sevgililer Günü ’nünde gidilebilecek yerleri derledik…

GÜNDEM 09.02.2021, 20:53 15.02.2021, 16:21
Pandemide Sevgililer Günü için gidilecek yerler

Kapadokya – Nevşehir:

Şüphesiz herkesin ilk aklına gelen romantik yerlerden biri olan Kapadokya, Sevgililer Günü’nü romantik bir ambiyans eşliğinde geçirmek isteyen çiftler için harika bir seçenek.

Pierre Loti Tepesi – İstanbul

Âşıklar için İstanbul’da gezilecek yerlerin ilk adresi olan Pierre Loti, İstanbul’da yaşayanlar için mükemmel bir seçenek. 

Abant – Bolu

Manzarasıyla her zaman cazip bir nokta olan Abant, Sevgililer Günü’nü de geçirmek isteyenlerin tercih ettiği yerlerden. Göl çevresini kaplayan ormanların atmosferiyle romantik anlar için uygun olan Abant’ta konaklama için güzel oteller de bulunuyor.

Uludağ – Bursa

Kış tatilinin göz bebeği Uludağ, Sevgililer Günü için de harika bir adres. Sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılacak bir kar tatili, şüphesiz çiftlere çok iyi gelecek.

Eskişehir

Türkiye’nin Venedik’i olarak bilinen Eskişehir, romantik adreslerden bir tanesi olacaktır. Porsuk Çayı manzaralı bir otelde konaklama ve Porsuk Çayı etrafında yürüyüş çiftlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Adalar – İstanbul

İstanbul’da ikamet eden veya şehir dışından gelenlerin ilk görmek istediği yerlerden olan Adalar, Sevgililer Günü’nde de tercih edilen ilk adreslerden.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık