68'İNCİ YILIN GURURU

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, 68'inci kuruluş yılını Kentpalace'ta görkemli bir organizasyonla kutladı. 

GÜNDEM 17.12.2022, 23:46 19.12.2022, 18:21
68'İNCİ YILIN GURURU

Gerçekleşen geleneksel oda yemeğine Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu başta olmak üzere pek çok davetli  katıldı. Programda, İnşaat Mühendisleri Odası'nın 68. kuruluş yıl dönümü ile birlikte  meslekte 25, 40 ve 50'nci yıllarını dolduran meslektaşlara plaket takdimi gerçekleştirldi. Programda İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Orkun Kılıç ise gelen davetlilere açıklamada bulundu. Orkun Kılıç " Sevgili meslektaşlarım, İMO Eskişehir Şubesi olarak bilimin , aklın ve çağdaşlığın egemen olduğu bir ülke yaratma mücadelesini bugüne kadar sizlerden aldığımız güçle büyük bir kararlılıkla savunduk.Örgütümüz önüzmüzdeki süreçte de ülkemizin çağdaş, demokrat,yurtsever güçleriyle aydınlık ve çağdaş bir Türkiye yaratma mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Büyük ustanın dediği gibi inanıyoruz ki 'Güzel günler göreceğiz, güneşli güzel günler'. Hepinize saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından plaket törenine geçildi. Mesleğinde 25, 40 ve 50'inci yılını tamamlayan meslektaşlara ödüllleri takdim edildi. Ödül töreninin son bulmasının ardından gecede eğlenceli dakikalar yaşandı. Sevilen şarkıcı Gözde Öksüz'ün sahne aldığı programda davetliler doyasıya eğlendi, günlerinin tadını çıkardı. 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık