AJDA PEKKAN'DAN MÜJDELİ HABER

76 yaşındaki Ajda Pekkan evinde talihsiz bir kaza geçirmiş ve kalça kemiği kırılmıştı. Olay sonrasında hastaneye kaldırılan Ajda Pekkan'ın 7 saat süren ameliyatının ardından menajeri, Ajda Pekkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.

GÜNDEM 11.11.2022, 16:38 11.11.2022, 16:39
AJDA PEKKAN'DAN MÜJDELİ HABER

HAYRANLARINI KORKUTTU

Evinde talihsiz bir kaza geçirerek, kalça kemiği kırılan Ajda Pekkan apar topar ameliyata alınmıştı. Türk müziğinin süper starı Ajda Pekkan, yaşanan olay sonrası hayranlarını çok korkutmuştu. 

MENAJERİ AJDA PEKKAN'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kasım ve Aralık ayı için konserleri iptal edilen Ajda Pekkan'ın menajeri olan Oğuz Arınmış'tan müjdeli haber geldi. Süper Star Ajda Pekkan'ın sahnelere döneceği tarih belli oldu. Süper Star'ın evde dinlendiğini söyleyen Arınmış ""Sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor. Enerjisi her zamanki gibi çok yüksek. Ajda, bomba gibi desem yeridir. Evde fizik tedavi görüyor. Yürüyor da. Şimdiden müjdeyi vereyim; yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alacak."dedi 

AJDA PEKKAN'DAN SEVENLERİNE MESAJ 

Menajer Arınmış, ünlü sanatçının sevenlerine mesajı da olduğunu da ifade etti . Ajda Pekkan'ın mesajı şöyle: "Sevenlerime tüm iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ediyorum, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Yakında sahnede yeniden bir araya geleceğiz." 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık