DİŞ HEKİMLERİNDEN GALA YEMEĞİ VE PLAKET TÖRENİ

22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında Eskişehir Diş Hekimleri Odası Geleneksel Yemeği Anemon Otel’de şık ve nezih bir organizasyonla gerçekleşti.

GÜNDEM 29.11.2022, 17:12 29.11.2022, 18:24
DİŞ HEKİMLERİNDEN GALA YEMEĞİ VE PLAKET TÖRENİ

Gerçekleşen yemekte şehrin başarılı tüm diş hekimleri bir araya geldi. 18'nci Yönetim Kurulu olan Diş Hekimleri Odasının düzenlediği yemek programında, mesleğinin 25’ncı, 40’ncı ve 50’ncı yılını tamamlayanlara Tepebaşı Belediye Başkanı ve Diş Hekimi Ahmet Ataç tarafından plaket takdim edildi.

Ataç "Tekrar dünyaya gelsem yine diş hekimi veya tıpla ilgili bir alanda yine diş hekimi olmak isterim. Hayatımın sonuna kadara da bu rozeti temsil edeceğim.” diye konuştu.

 Diş Hekimleri Odası Başkanı Cenk Ataç ise gerçekleşen şık programda konuşma yaparak 'Diş Hekimleri Odası' olarak göreve başladıkları günden itibaren yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Kutlama yemeğinde tüm meslektaşları ile bir araya gelmekten de mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Muhteşem gecede gala yemeği ve plaket töreninin son bulmasının ardından sevilen şarkıcı Cihan Çakar ve orkestrası sahne alarak, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık