GECEDE TARZLAR KONUŞTU

Cassaba Modern yönetimi tarafından düzenlenen yılbaşı eğlencesinde  şehrin iş ve cemiyet hayatının tanınmış simaları buluştu. Davetliler , şıklıklarıyla göz kamaştırırken etkinlikte adeta tarzlar konuştu. 

GÜNDEM 17.12.2022, 16:26 18.12.2022, 00:25
GECEDE TARZLAR KONUŞTU

Cassaba Modern ve Cassaba Modern Business ailesi tarafından Rupa Restoran'da düzenlenen eğlence programına başta Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç olmak üzere şehrin önde gelen bir çok ismi de katıldı.Ayrıca görkemli gecede Türk Eğitim Vakfına, Cassaba Modern tarafından başlatılmış olan sosyal sorumluluk projesinde de Cassaba Modern içerisinde yer alan ağaçlara dileklerini yazan ziyaretçiler adına bağışta bulunacak. 

Göz kamaştıran gecede, Sound of Ladies grubu sahne performanslarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Coşkulu anların yaşandığı ve enerjinin zirveye çıktığı gecenin ilerleyen saatlerinde ise ünlü sanatçı Cem Özkan ve şehrin sevilen sanatçısı Bilge Nihan'da sahne alarak davetlilere sürpriz dakikalar yaşattı. Gecede, davetliler şıklığı ve karizmasıyla adeta göz kamaştırdı. Gecede tüm davetliler  kendine özgü giyim tarzları ile dikkat çekti. Öte yandan davetliler arasında yer alan Türk Eğitim Vakfı'nın güzel kadınları ise katılanlar arasında en şıklardan biri olarak geceye damga vurdu. 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık