İŞ DÜNYASINDA BAŞARI ÜZERİNE KONFERANS VERDİ

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Eskişehir Başkanı Serkan Can Zengin, Girişimcilik Zirvesinde konferans vererek iş ve sosyal hayatın bireylerden ne beklediği, iş dünyasında var olmak için yapılması gerekenler ile ilgili bilgilerini Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı.

GÜNDEM 04.12.2022, 21:09 04.12.2022, 21:26
İŞ DÜNYASINDA BAŞARI ÜZERİNE KONFERANS VERDİ

Bugüne kadar birçok şehirde üniversite öğrencilerine konferans veren Zengin, bir kez daha Anadolu Üniversitesinde öğrenciler ile bir araya geldi.İş hayatında başarı için yapılması gerekenleri, kendisini dinlemeye gelen öğrencilere anlattı. Zengin, içinde bulunduğumuz 21.yüzyılda dijital mecranın çalışma hayatındaki önemi ve yaşantılarımıza olan etkilerinden de bahsetti.

DİJİTAL GELİŞİM ÇAĞINA NE KADAR ENTEGRESİNİZ?
Koronavirüs vakasıyla birlikte dijital hayatın hızlandığını vurgulayan Zengin “ Pandemi dönemi ile birlikte neredeyse 10 yıl sonra gireceğimiz dijital gelişim çağına 1 yılda girdik. Peki, siz dijital gelişim çağına ne kadar entegresiniz? Dijital gelişimi ne kadar iyi kullanabiliyorsunuz? Kendinize sormanız gereken en önemli soruların başında geliyor. “ dedi.

MEZUN OLACAK ÜNİVERSİTELİLERE TAVSİYE VERDİ

Network’ünüzü geliştirin. Network’ünüzün geniş olması sayesinde fırsatlara erişimiz artar, kendinizi daha etkin ve güçlü hissedersiniz. Hayatta ilerlemek istiyorsanız network’ünüzde olan insanları çok iyi seçmeniz gerekiyor. İkincisi, ne yaparsanız yapın en iyisini yaparsanız, vazgeçilmez olursunuz. Ne olursanız olun en iyisi olmak için çaba gösterin. Üçüncüsü ise kararlı olun, ne istediğiniz bilin. Kararlı olursanız, iş hayatında da başarılı olursunuz“ diye tavsiyede bulundu.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık