NOVA VİSTA MEMBER OF RADİSSON İNDİVİDUALS, HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Radisson Hotels Grubu ve Ilgaz Eskişehir Turizm Otelcilik’in ortaklığında şehir merkezine yakın bir konumda yer alan Nova Vista Member Of Radisson İndividuals’ın açılışı geçekleşti. Açılışta Radisson Hotels Grup Country Director Baran TÜRKEL, Global Sales Director Aslı BORAKAN, Area PR and Communication Manager Yeşim DOĞUKAN, Başarılı İş Adamı Murat ILGAZ ve İş Kadını Gülay ILGAZ yer aldı. Geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul’da bir şubesi ile başarılı açılışının ardından Eskişehir’de de hizmete girmesiyle Türkiye'deki Radisson Individuals otellerinin sayısı ikiye yükselmiş oldu.

GÜNDEM 06.11.2022, 13:07 13.11.2022, 13:49
NOVA VİSTA MEMBER OF RADİSSON İNDİVİDUALS, HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Kokteyl konseptinde gerçekleşen açılışEskişehir Seyahat Acentaları ve şehrin bir çok otel müdürü olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.Radisson otel grubunun Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar otelin açılışıyla ilgili “Eskişehir’deki ilk otelimizin kapılarını açmaktan ve Radisson Individuals markamızı Türkiye geneline yaymaya devam etmekten dolayı gururluyuz. Bu yeni otel ülkede aktif olarak hizmet veren ve geliştirilme aşamasında olan 45'i aşkın otelden oluşan mevcut portföyümüzü tamamlıyor ve Türkiye pazarında Radisson Individuals markamızı mükemmel bir şekilde temsil ediyor. ’diye konuştu.

Nova Vista , a member of Radisson Individuals toplam 110 standart oda, premium oda ve süitten oluşuyor. Otelin tüm odalarında, konukların kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamak için mikrodalga fırın ve ocağın bulunduğu mini bir mutfak, çay ve kahve yapma olanakları ve ücretsiz Wi-Fi gibi özel ayrıcalıklar sunuluyor. Otelin restoranı Emirgan Sütiş Eskişehir, Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini tatmak isteyen konuklara mükemmel bir deneyim sunarken, sosyal bir ortam arayan misafirlerin tercihi olan The Queen Bar'da zengin bir kokteyl menüsü ve atıştırmalıklar servis ediliyor. Otelde ayrıca, konukların dinlenip rahatlayabilecekleri bir butik spa, sauna ve fitness merkezinin yanı sıra 200 kişi kapasiteli iki toplantı salonu bulunuyor.

Nova Vista a member of Radisson Individuals Genel Müdürü Ozan Yılmazarslan ise “Misafirlerimizi ağırlamaktan ve Radisson Otel Grubu’nun ünlü “Evet, Yapabilirim!” hizmet anlayışı ile misafirlerimizin Eskişehir'de geçirdikleri her anı değerli kılmaktan dolayı çok heyecanlıyız.”diyerek duygularını ifade etti.

Gerçekleşen açılış töreni kurdele kesiminin ardından son buldu. Misafirlerinin ve ekip üyelerinin sağlık ve güvenliğine en yüksek önceliği veren Nova Vista Deluxe & Suites Eskisehir, hizmet vermeye başladı. 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık