TANGO GÖSTERİLİ CUMHURİYET BALOSU

Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl dönümü dolayısıyla Ahbaplar Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu, tango gösterisi ve müzik ziyafeti ile dillere destan dakikalar yaşattı. Anemon Grande Otel’de gerçekleşen organizasyona Eskişehir Ahbaplar derneğinin tüm üyeleri ve eşleri katılım sağlarken, protokol ve şehrin birçok seçkin insanı da bir araya geldi.

GÜNDEM 30.10.2022, 15:35 31.10.2022, 11:23
TANGO GÖSTERİLİ CUMHURİYET BALOSU

Cumhuriyet balosuna Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel,  İş Adamları Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Entok, Gazeteci Sedef Kabaş, Şehrin Müzik Duayeni Ali Rıza Saltık, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Önder, Ahbaplar grubu Onursal Başkanı Ali Eldem başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleşen baloda günün anlam ve önemine uygun olarak konuşma yapıldı.Gecede Ahbaplar Grubu Dönem Başkanı İsmail Urgancı açılış konuşmasını yaparken, İş Adamları Yönetim Kurulu Başkanı Entok ve Gazeteci Kabaş da kürsüde söz alarak Eskişehirlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Programda Yılmaz Büyükerşen’de tüm davetlilere hislerini aktararak konuşmada bulundu. Salonda karşılaştığı manzara karşısında oldukça mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek duygularını paylaşan Yılmaz Büyükerşen herkesin bayramını kutladı.

Büyükerşen konuşmasında “Şimdi benim gördüğüm bu topluluk beni çok umutlandırdı. Tamamı benim öğrencilerim olan Ahbapları yürekten kutluyorum… Şimdi Ahbaplar’a benim öğrencilerim diyebilmem için bundan sonraki her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bu salonlarda Atatürk’ü ve onun hizmetlerini yad edebilecek baloları yapmak için bu akşam burada bana bir söz vermelerini bekliyorum.” dedi. Büyükerşen bundan sonraki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ise çok daha güzel ve çok daha geniş olması temennisinde bulundu.

Ahbaplar tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu, muhteşem organizasyonuyla herkesi etkiledi. Baloda Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde tango gösterisi yapıldı ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Rıza Saltık sahne alarak tüm davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Tango gösterisi ve müzik ziyafetiyle renklenen gecede, son dakikalarda tüm bayrakların sallanarak hep bir ağızdan söylenen 10. Yıl marşıyla coşku adeta tavan yaptı.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık