TUVALET KAPILARINDAKİ MİZAH ŞOV, DİVA'YI KIZDIRDI

İzmir Alsancak'ta bir kebapçı, Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden önceki halini ve değişim sonrası halinin görüntülerini bakın ne yaptı.

GÜNDEM 05.02.2023, 12:23 09.04.2023, 03:17
TUVALET KAPILARINDAKİ MİZAH ŞOV, DİVA'YI KIZDIRDI

İzmir Alsancak'ta bir kebapçı'nın kadın ve erkek tuvaletlerine astığı görüntüler olay oldu.  Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden önceki halini erkekler tuvaletinin girişine, değişim sonrası halini ise kadınlar tuvaletinin girişine astığı görüntüler kısa sürede büyük tepki topladı. Görüntünün sosyal medya mecralarında gündem olmasıyla birlikte Bülent Ersoy'un, işletmenin sahibine dava açtığı iddia edildi. Olay yaratan görüntü ise sosyal medyada "Tuvalet seçimi bile zor şu hayatta" diye paylaşıldı.

 Bülent Ersoy'un, kişilik haklarına zarar verdiği ve onuru, gururu zedelendiği ve alay edildiği gerekçesiyle dava kebapçıya dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kebapçının bu hareketine, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki yaptı. Şarkıcı Deniz Seki, "Çok ayıp" diyerek tepki gösterirken Aysu Baceoğlu ise "Şimdi kebapçı düşünsün" diye yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık