Yatak odanızın havasını değiştirecek 4 detay

Bir yıldır evlerimizde vakit geçirirken, evin içerisinde kendimizi iyi hissetmenin yollarını aradık. Aynı zamanda son yıllarda dışarıda değil, evde vakit geçirme üzerine kurulu yeni düzende dekorasyona karşı ilgimiz belki de hiç olmadığı kadar yükseldi ve bu konuda sosyal medyada çeşitli ilham kaynakları da mevcut. Özellikle değişimlerin en büyüğü yatak odalarında gerçekleşirken, sanılanın aksine eşyalarla değil küçük detaylarla da farlı bir hava yaratmak son derece kolay.

GÜNDEM 18.03.2021, 13:09
Yatak odanızın havasını değiştirecek 4 detay

Tamamen beyaz

Eğer renklerin sizi yorduğunu düşünüyor ya da daha minimal bir atmosfer yakalamak istiyorsanız, beyazın tonlarına yoğunlaşmak en iyisi. Burada da devreye kalın örgü battaniyeler, sade beyaz çarşaflar ve yastık kılıfları giriyor. Sadeliği tercih ediyorsanız beyaz detaylar tam size göre!

Vintage esintili çiçekler

Geçtiğimiz yıl öne çıkan duvar kağıtları, bu yıl da yatak odanızın havasını tamamen değiştirmeye aday. Üstelik sadece bir duvarı kaplayarak da istediğiniz farklılığı yakalayabilirsiniz. Bunun için de vintage görünümlü ve çiçekli versiyonlarını değerlendirmeye ne dersiniz?

Farklı boyutlarda dikkat çekici yastıklar

İster rengarenk olsun, ister desenli ya da minimal… Önemli olan büyüklü küçüklü farklı yastıklar kullanarak biraz hareket katmak.

Doğayı davet eden detaylar

Yeşili ve çiçekleri yatak odanızda da kullanmak, doğanın enerjisini hissetmenin en basit yollarından. Bunu desenli yorganlarla yapabileceğiniz gibi, bir vazo çiçekle de sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık