2023 İlkbahar / Yaz Moda Trendleri

Bu sezon hiç olmadığı kadar romantik bir sezon yaşıyoruz. Feminenlik ön plana çıkarken daha seksi silüetler maskülen formlarda bile kendini göstermeyi başarıyor. Çiçek desenler romantik dantel detaylar ile buluşurken, renkler hiç olmadığı kadar cesur karşımıza çıkıyor. Payet ve Kristal taşların ışıltısı sizi adeta en romantik Masal Kahramanına dönüştürüyor.

MODA 24.05.2023, 16:18 Muhabir
2023 İlkbahar / Yaz  Moda Trendleri

 

Floral Desenler

İlkbahar/Yaz'ı müjdeleyen floral desenler 2023 podyumlarında taze bir görünüme kavuşuyor. Carolina Herrera’nın romantik çizgilere sahip 2023 ilkbahar yaz koleksiyonu sıcak ve romantik bir havanın habercisi niteliğinde.

Kristal Taşlar ve Payetler ile Masal Diyarına Büyülü Bir Merhaba

2023 İlkbahar/Yaz modasına yön veren parıldayan payetler ve kristaller tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlıyor. Büyülü bir Masalın baş kahramanı olmaya hazır mısınız?Özel davetlerinizde bu ışıltıdan bir an bile olsa vazgeçmek istemeyeceksiniz.

Metalik Spor Payet

Payetler yine sezona damgasını vuruyor ve 2023 yılının İlkbahar/Yaz aylarında ışıltı ve ihtişam için mükemmel zamanlama yaratıyor. Metalik ve soft renkleri buluşturan Brandon Maxwell podyumu, parti ruhunu baki kılıyor.

Triko örgü ve Püskül Detaylar

Kışın vazgeçemediğimiz tüyler, ilkbaharda yerini püskül ve yazlık triko örgülere bırakıyor. Özellikle 2022’de çığ gibi büyüyen maksimalist moda anlayışıyla birlikte detayların aşırılığa olan etkisi 2023 ilkbahar/yaz modasında da karşımıza çıkıyor. Püsküllü ceketlerden yazlık triko örgü elbiselere, çantalardan aksesuarlara hem bohem hem eğlenceli bir görünüm verecek olan püsküller, detaylara önem verenlerin favorisi olacak.

KARL LAGERFELD’ E SON VEDA

Karl Lagerfeld seni asla unutmayacağız.

Geçtiğimiz hafta, Chanel, Fendi ve Karl Lagerfeld markalarının unutulmaz tasarımcısı Karl Lagerfeld’in anma töreni Paris’in Grand Palais’ında gerçekleşti. Her açıdan görkemli ve aktivite dolu anma töreni, tam anlamıyla Karl Lagerfeld’in kişiliğine uygun oldu.

Chanel tüvit takımları, çantaları hatta Karl yazılı küpeler ile etkinliğe katılan davetliler, tepeden tırnağa ünlü tasarımcıyı anmaya ve kutlamaya hazırlardı. Opera ve tiyatro tasarımcısı Robert Carson tarafından bir araya getirilen anma şovunda mekanın dev ekranlarında Karl Lagerfeld belirdi. Hatırlandığı gibi simsiyah giyinen ve davetlilere konuşan Lagerfeld, davetlileri duygulandırdı. 19 Şubat’ta 85 yaşında hayatını kaybeden ünlü tasarımcının anma töreni geride bıraktığı tasarımları ve çalışmaları gibi göz doldurdu. 

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık