2023 YAZ GELİNLİK TRENDLERİ

MODA 03.08.2023, 17:36 03.08.2023, 17:51 Muhabir
2023 YAZ GELİNLİK TRENDLERİ

2023 YAZ GELİNLİK TRENDLERİ

En özel gününüz ve siz aylar öncesinden hayal kurmaya başladınız bile…Hayallerimi Süsleyen gelinliğim nasıl olmalı? Vücut yapıma uygun hangi modeli tercih etmeliyim? Gelinliğim A Kesim mi yoksa Prenses model mi olmalı?

Galiba tercihim Balık Kesim olacak…Off kafanız oldukça karışmış durumda…

Bu gibi durumlarda kendinizi kalıplar içerisine hapsetmek yerine kendiniz olabileceğiniz en rahat modeli tercih etmelisiniz.Eğer kendinizi saraylara özgü kabarık tarlatanlı model ile rahat ve güzel hissedecekseniz tercihiniz tabi ki ondan yana olsun yada yürümesi oldukça uğraş gerektiren balık kesim bir gelinlik ile mi demeliydim? Ya da benim sizler için çok daha güzel bir önerim var;

YENİ TREND BOHO STİL 

BOHEM GELİNLİK MODASI

Sizi Bohem Gelinlik Modası ile tanıştırmak istiyorum; üstelik bu tarz için topuklu ayakkabı bile giymek zorunda değilsiniz. Aslında uzun zamandır var olmasına rağmen günlük giyimde daha çok karışımıza çıkan bohem stil artık en özel günlerimizde de yanımızda. Özellikle bu yaz evlenecekler çok şanslı…Hem rahat, hem şık hem de nostaljik olan Bohem Gelinlik Modasını gelin hep birlikte inceleyelim.

İlhamını çingenelerin özgür ruhu, yaşam şekli ve giyim tarzından alan boho stili, 60’lı ve 70’li yılların en belirgin modası iken günümüzde de gelin adaylarının tercihi haline gelmeye başladı.

Romantik kır düğünlerinden, yazın egzotik havasını yansıtan kumsal düğünlerine kadar birçok düğünde bohem gelinlik modelleri ile gelin adayları stilleri ile fark yaratıp, göz kamaştıracak.

Yabancı olmadığımız fakat günlük yaşamda kullanmaya alışkın olduğumuz bu stil artık gelinliklerde de karşımıza çıkıyor. Rahatlığı ve şıklığı tartışılmaz. Kalıplardan uzak, duru bir doğal güzelliğe sahip bu stil ile en özel gününüzde tüm ışıltı sizinle olacak.

DİSKO TUTKUSU 

IŞILTI MODASI 

METALİK PANTOLONLAR

Yaz aylarının yüksek enerjisini daha da artırmak için birçok ünlü ve stil influencer’ı da metalik pantolonlarını kuşandı. 70’li yılların bitmek tükenmek bilmeyen coşkusunu yeniden yaşatan sokak modası, hepimizi disko çağına geri götürüyor. 

Her şeyin ışıl ışıl parladığı 70’li yılların gece hayatı, bu sezon sokak stiline yansıyor. Metalik deri pantolonlardan, ışıltılı jean pantolonlara kadar sezonun trendleri oldukça yansımalı diyebiliriz.

Maksimalist stil tutkunları ışıltıyı, payeti ve taşlı stilleri günlük görünüme taşırken, metalik stilleri geride bırakamazdı.

Yorumlar (0)
Ayın Anketi Tümü
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
Yeni Yıl'da Hangi Kararları Alıyorsun?
10
açık